0758.010.444
0741.561.285
NON STOP
loader image

Îmbălsămare Tanatopraxie

Tanatopraxia este un procedeu de tratare a corpului uman decedat, de dezifecție și inhibare a organismelor patogene. Prin procedeul de tanatopraxie se realizează conservarea și fixarea proteinei din țesut- un proces în care proteina este modificată, astfel încât aceasta încetează să mai fie un mijloc acceptabil sau aliment pentru creșterea bacteriană.

Sicrie / Cruci / Monumente funerare

Funerare Botoșani vă oferă o gamă largă de sicrie din lemn masiv (stejar, fag, tei, plop, brad), diferite modele și culori.

Transport funerar și manipulare

Funerare Botoșani vă oferă transport funerar intern și internațional la prețuri fără concurență.

Medic Constatare Deces

Echipa noastră formată numai din profesioniști și personal calificat te ajută atunci când îți este greu și nu știi de unde și cum să faci ceea ce trebuie să faci. Dacă s-a întâmplat un eveniment nefericit, te putem ajută să treci mai ușor prin acest moment dificil.

Toaletare

Pregătirea corpului conform procedurilor sanitare: spălat, igienizat, cosmetizat, bărbierit, îmbrăcat. După finalizarea procedurilor de cosmetizare se va așeza în sicriu persoana decedată.

REPATRIERE DECEDAȚI DIN EUROPA - CHIAR ȘI ÎN STAREA DE URGENȚĂ

Repatriere decedați de oriunde din Uniunea Europeană, în orice situație. Oferim servicii de transport funerar internațional de repatriere decedați în România.

Produse funerare

Produse necesare pentru înmormantare în fucție de zonă și obiceiuri: Prosoape, batiste, doliu, pachete de împărțit, colaci, lumănari,etc

Parastasul

Oferte Parastas de la Agenția Funerară Deus. Oferte accesibile pentru Parastas. Organizăm Parastase cu Restaurant la alegere. Servicii Funerare NON STOP.

Declarare Deces / Acte

Dosarul necesar de Inhumare. Eliberarea certificatului de deces și adeverința de inhumare se eliberează în baza cerificatului constatator de câtre starea civilă unde a avut loc decesul.

Sună acum